Prečo si vybrať práve Kidvak?

Kidvak je poctivá slovenská značka, ktorá má na Slovensku aj celú výrobu. Kidvaky sú šité v príjemných podmienkach registrovaného sociálneho podniku, kde pracujú zdravotne znevýhodnené osoby. Čiže kúpou každého produktu z dielne Kidvak podporíte ženy, ktoré nie sú na trhu práce tak ľahko zaraditeľné a prácou v Kidvaku dostali novú šancu byť ekonomicky aktívne. Ako sociálny podnik pomáhame ženám v núdzi, rodinám v núdzi, rodinám s ťažko postihnutými deťmi alebo organizáciám zameraným na pomoc týmto skupinám rodičov a rodín. 

Máme niekoľkoročnú históriu a tisícky spokojných zákazníkov. Sme hrdí na spätnú väzbu od Vás, ktorá je veľmi pozitívna.

Oceňujete komunikáciu, dodanie, prepracovanie a, čo je najdôležitejšie, Vaše bábätká v Kidvakoch rady zaspávajú a rodičom je tiež dopriaty odpočinok. Náš vzťah so zákazníkom nekončí predajom, ostávame s Vami v spojení a radi vždy poradíme, ako na uspávanie v Kidvaku.

Kidvaky sú prepracované do najmenšieho detailu, kvalita je pre nás veľmi dôležitá. Každý spoj je mnohonásobne prešitý, niťou nešetríme. Taktiež nám záleží na dizajne, preto je každá kolekcia originálna. Môžete si vybrať hačku, ktorá sa hodí do Vášho interiéru a k Vášmu osobnému vkusu.

V cene je všetko, čo potrebujete. Keď niečo nemáme radi, je to zavádzajúca reklama. Od obalu na Kidvak cez matrac z ovčej vlny až po pružinku s poistným lankom, to všetko Vám pribalíme. Správame sa k našim zákazníkom fér. Budete potrebovať ukotvenie, ale to nie je v balení, pretože každý má iné možnosti na ukotvenie, takže si môžete v našom e-shope nájsť to svoje.

Kidvaky sme testovali roky na našich vlastných deťoch a preto vieme, že oceníte jednoduchú inštaláciu. Kidvak vám príde prednastavený.

Všimli sme si, že máte radi pekné veci a radi si detskú výbavu ladíte. Preto sme do ponuky pridali deky a hniezda, ktoré sa dajú krásne zladiť s našimi vakmi. Takže si u nás môžete vybaviť takmer celú výbavu, a to vo veľkom štýle.

Späť do obchodu